Jeg slettet mitt Webnode-prosjekt. Får jeg bruke samme navnet igjen?


Nettsiden slettes permanent fra systemet vårt etter 30 dager, og navnet på den slettede nettsiden kan ikke brukes igjen. Du kan imidlertid opprette en ny nettside med en annen adresse og registrere ditt eget domene med ønsket navn (f.eks. «mittnettsted.no») direkte fra administrasjonen av nettsiden din.


Var dette svaret til hjelp? Ja Nei

Send feedback
Vi beklager at denne ikke var nyttig for deg. Hjelp oss å forbedre denne artikkelen ved å gi oss din tilbakemelding.

Relaterte artikler