Ik heb mijn project verwijderd. Kan ik dezelfde naam gebruiken voor mijn nieuwe site?


De website wordt na 30 dagen permanent verwijderd uit ons systeem en de naam van de verwijderde website kan niet opnieuw worden gebruikt. Je kunt wel een nieuwe website maken met een ander adres en een eigen domein registreren met de gewenste naam (bijvoorbeeld „mywebsite.com”) rechtstreeks vanuit je websitebeheer.


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Sorry dat we u niet kunnen helpen. Help ons om dit artikel te verbeteren met uw feedback.