A weboldal 30 nap elteltével véglegesen törlődik a rendszerünkből, a törölt weboldal neve pedig nem használható újra.
Létrehozhatsz azonban új weboldalt másik webcímmel, és a weboldal admin felületéről közvetlenül regisztrálhatsz saját domaint a kívánt névvel (pl. „sajatweboldalam.hu”).