Verkkosivusto poistetaan pysyvästi järjestelmästämme 30 päivän kuluttua, eikä poistetun verkkosivuston nimeä voi käyttää uudelleen. Voit kuitenkin luoda uuden verkkosivuston eri osoitteella ja rekisteröidä oman verkkotunnuksen haluamallasi nimellä (esim. „mywebsite.com“) suoraan verkkosivustosi hallinnasta.
Poistin projektini. Voinko käyttää samaa nimeä uudessa sivustossani?
Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei
Send feedbackPahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.