Site-ul va fi șters definitiv din sistemul nostru după 30 de zile, iar numele site-ului șters nu poate fi reutilizat. Totuși, puteți crea un site nou cu o adresă diferită și înregistrați propriul domeniu cu numele dorit (de ex. „siteulmeu.ro”) direct din administrarea site-ului.
Mi-am șters proiectul. Pot folosi același nume pentru noul meu proiect?
A fost acest raspuns de ajutor? Da Nu
Send feedbackNe pare rău că nu am putut fi de ajutor. Ajută-ne să îmbunătățim acest articol cu feedback-ul tău.