Hvordan sletter jeg nettsiden min?


Denne veiledningen forklarer hvordan du kan slette en nettside (prosjekt) opprettet i Webnode-editoren. Prosessen gjelder for prosjekter uten aktive premiumtjenester (pakker eller domener). Hvis du har aktive premiumtjenester på prosjektet,  vennligst kontakt oss først for å fjerne dem, og følg deretter slettingstrinnene nedenfor. 

1. I administrasjonen av prosjektet du ønsker å slette, klikk på Alternativer og velg Slett nettsted. 

TIPS: Hvis du ikke ser Slett prosjekt-knappen, er du sannsynligvis logget inn med en administrator- eller redaktør-e-postadresse i stedet for prosjekteierens e-post. Vennligst kontroller påloggingsopplysningene dine. 

2. Hvis du virkelig ønsker å slette nettsiden din, klikk på Ja, slett.

Vi anbefaler sterkt å dobbeltsjekke at du sletter riktig prosjekt. 

3. Tast inn passordet ditt og velg en grunn til at du vil slette nettsiden. Bekreft deretter ved å klikke på Slett prosjekt. Hvis du ikke husker passordet ditt, kan du tilbakestille det ved å følge veiledningen Slik tilbakestiller du passordet ditt. 


Var dette svaret til hjelp? Ja Nei

Send feedback
Vi beklager at denne ikke var nyttig for deg. Hjelp oss å forbedre denne artikkelen ved å gi oss din tilbakemelding.

Relaterte artikler