Ez az útmutató elmagyarázza, hogyan tudod törölni a Webnode szerkesztőben létrehozott weboldalad (projektedet). Ez a folyamat olyan projektekre vonatkozik, amelyeken nincsenek aktív prémium szolgáltatások (csomagok vagy domainek). Ha aktív prémium szolgáltatások vannak a projekten, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot azok eltávolításához, majd folytasd az alábbi törlési lépésekkel.
1. A törölni kívánt projekt adminisztrációjában kattints az Opciók gombra, és válaszd a Weboldal törlése lehetőséget.
TIPP: Ha nem látod a Projekt törlése gombot, valószínűleg adminisztrátor vagy szerkesztő e-mail-címmel van bejelentkezve a projekt tulajdonosa helyett. Kérjük, ellenőrizd a bejelentkezési adataidat.

2. Ha valóban törölni szeretnéd a weboldalad, kattints az Igen, törlöm gombra.
Erősen ajánljuk, hogy ellenőrizd, hogy a megfelelő projektet törlöd-e.

3. Add meg a jelszavadat és válassz okot a weboldal törléséhez. Majd erősítsd meg a Projekt törlése gombra kattintva. Ha nem ismered a jelszavadat, visszaállíthatod az alábbi útmutató alapján: Hogyan kérj új jelszót.
