Detalii despre reînnoirea automată a serviciilor


În acest ghid veți afla ce este reînnoirea automată, cum funcționează și cum o puteți dezactiva, dacă este necesar. 

Reînnoirea automată este o funcție care vă va reînnoi serviciile premium sau domeniul la timp pentru perioada următoare și va menține site-ul activ. La plata cu cardul de credit, reînnoirea automată este activată pentru comandă. Aceasta înseamnă că, pentru perioada următoare (în funcție de durata achiziției serviciului), plata va fi debitată de pe cardul dvs., iar serviciul va fi prelungit automat. 

Reînnoirea automată împiedică expirarea planului Premium, ceea ce previne o modificare nedorită a designului site-ului dvs. din cauza trecerii la versiunea gratuită. Iar reînnoirea automată împiedică expirarea domeniului, ceea ce poate preveni pierderea domeniului în favoarea altcuiva. 

Dacă doriți să schimbați numărul cardului de plată pentru reînnoire (de exemplu, în cazul expirării cardului sau al schimbării numărului), puteți consulta articolul Cum să schimbați metodele de plată salvate. Dacă trebuie să schimbați complet metoda de plată pentru serviciile premium Webnode, va trebui să dezactivați reînnoirea actuală și apoi să plasați din nou comanda. 

Aceeași procedură trebuie urmată dacă doriți să schimbați datele de facturare pe o comandă nouă. Dacă folosiți un card de plată nou, reînnoirea va fi setată pe noul card utilizat. Pentru plățile prin transfer bancar, reînnoirea automată nu este activă. Puteți găsi mai multe informații despre modificarea datelor de facturare direct în articolul Cum să vă schimbați datele de facturare.

La prima plată cu cardul de credit sau PayPal, datele dvs. vor fi salvate automat pentru reînnoirea serviciilor pentru perioada următoare. 

1. Reînnoirea automată poate fi gestionată din detaliile proiectului, făcând clic pe fila Administrare și apoi pe Servicii achiziționate și facturi. 


2. A doua opțiune este să faceți clic pe Setări direct în editor. 

3. În fila General , faceți clic pe Servicii achiziționate și facturi. 

4. Puteți activa sau dezactiva reînnoirea automată din administrarea site-ului dvs. 

5. Confirmați anularea abonamentului.

6. Selectați motivul anulării; puteți adăuga și o notă scrisă de mână, apoi continuați apăsând butonul Anulați reînnoirea automată.

7. Gata, abonamentul este dezactivat.

SFAT: După dezactivare, puteți prelungi serviciile manual conform instrucțiunilor din articolele Cum să reînnoiți sau să faceți upgrade la pachetul premium și Cum să reînnoiți domeniul.


A fost acest raspuns de ajutor? Da Nu

Send feedback
Ne pare rău că nu am putut fi de ajutor. Ajută-ne să îmbunătățim acest articol cu feedback-ul tău.

Articole conexe