Hoe kan ik Producten Exporteren naar Prijsvergelijkingswebsites

Prijsvergelijkingswebsites zijn tools waarmee klanten de prijs van de producten waar ze in webshops naar op zoek zijn, kunnen vergelijken en degene met het beste aanbod kunnen kiezen. Naast de prijs van de producten in kwestie, zal de klant ook informatie over de prijs van de levering en de beschikbaarheid van de producten krijgen. Tegelijkertijd zal hij ook beoordelingen over het product van andere klanten zien, evenals beoordelingen van webshops waar hij zal winkelen. Dit is een handige marketingtool die je zal helpen om nieuwe klanten naar jouw online winkel te brengen.

De producten die je in jouw online winkel aanbiedt kunnen geëxporteerd worden naar Shopping, Google Merchant Center of Facebook Shop.

Het exporteren van producten is een Premium functie die enkel beschikbaar is in het Pro Premium pakket. Bekijk onze prijslijst voor een gedetailleerd overzicht van de Premium functies.

Volg de onderstaande stappen om jouw producten te exporteren naar prijsvergelijkingswebsites.

1. Meld je aan op jouw Webnode account en klik de INSTELLINGEN knop in de rechterbovenhoek van de editor.

Hoe kan ik Producten Exporteren naar Prijsvergelijkingswebsites

2. In de Online winkel tab klik je op Creëren naast Conversion tracking and product feed.

Hoe kan ik Producten Exporteren naar Prijsvergelijkingswebsites

3. Selecteer de prijsvergelijkingswebsites die je wilt gebruiken om jouw producten te exporteren en klik op de grijze knop aan de rechterkant.

Hoe kan ik Producten Exporteren naar Prijsvergelijkingswebsites

4. Voor de geselecteerde prijsvergelijkingswebsite zal je een link naar de gedetailleerde handleiding en meer gedetailleerde informatie over de functies daarvan vinden. Op de tweede lijn zal je de URL-feed vindn die je nodig zal hebben om jouw producten te exporteren.

Hoe kan ik Producten Exporteren naar Prijsvergelijkingswebsites

Gedetailleerde instructies voor prijsvergelijkingswebsites kunnen ook rechtsreeks op de onderstaande links gevonden worden.

Google Merchant Center

Facebook