Kuinka asetan maksutavaksi tilisiirron

Voit asettaa verkkokaupassasi maksutavaksi myös tilisiirron. Maksutiedot lähetetään asiakkaalle automaattisesti sähköpostitse tilauksen vahvistamisen jälkeen.

1. Kirjaudu sisään Webnode tilillesi ja klikkaa ASETUKSET editorin ylävalikossa.

Asetukset

2. Klikkaa Aseta maksutapojen alla Verkkokauppa-välilehdessä.

Verkkokauppa

3. Valitse Tilisiirto.

Maksutapa: tilisiirto

4. Syötä tämän maksutavan veloittamasi palvelumaksu. Jos olet arvonlisäverovelvollinen, valitse veron määrä. Syötä tilinumero, johon haluat asiakkaiden maksut Tilisiirtomaksutavan ohjeet -tekstikenttään. Vahvista muutokset klikkaamalla Tallenna.

Maksutapa: tilisiirto

5. Asiakkaat pystyvät valitsemaan maksun tilisiirrolla ostoksen aikana.

Tilisiirto

6. Maksutiedot lähetetään asiakkaalle automaattisesti sähköpostitse tilausvahvistuksen kanssa.

Tilisiirto

Etkö löydä vastauksia kysymyksiisi?