Kuinka asetan maksutavaksi Checkout.fi:n

Checkout.fi on maksuportti, joka mahdollistaa asiakkaillesi maksaa verkkossa luottokortilla, mobiilimaksuilla tai jopa pankkisiirrolla. Käytössä on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet ja monet muut tarjoajat.

Jotta voisit aktivoida tämän maksutavan verkkokaupassasi, sinun täytyy rekisteröityä sivulle Checkout.fi. Kun rekisteröinti on valmis, saat kaikki tarvittavat tiedot palvelun aktivoimiseksi sähköpostitse.

Jotta voisit käyttää palvelua, sinun pitää hankkia yksi kolmesta Premium paketista.

Voit asettaa Checkout.fi verkkokauppaasi seuraavaksi:

1. Kirjaudu sisään Webnode tilillesi ja klikkaa ASETUKSET editorin ylävalikossa.

Asetukset

2. Klikkaa Aseta maksutapojen alla Verkkokauppa-välilehdessä.

Verkkokauppa

3. Lisää uusi maksutapa klikkaamalla Uusi maksutapa.

Lisää maksutapa

4. Seuraavassa ikkunassa klikkaa nuolta avataksesi valikon ja valitse Checkout.fi. Klikkaa Seuraava.

Checkout
5. Syötä kaikki tarvittavat tiedot, jotka sait sähköpostitse rekisteröinnin Checkout.fi:lle jälkeen. Klikkaa Tallenna.

Checkout

6. Checkout.fi näkyy nyt yhtenä verkkokaupassasi käytettävissä olevista maksutavoista.

Setting up Checkout.fi in your online store

7. Maksuportin valinnan jälkeen asiakkaasi ohjataan maksujärjestelmän kirjautumissivulle.

Setting up Checkout.fi in your online store

8. Maksun jälkeen asiakkaasi ohjataan takaisin verkkokauppaan.

Setting up Checkout.fi in your online store

Etkö löydä vastauksia kysymyksiisi?