Hogyan hívj meg közreműködőket a szerkesztéshez


Ebben az útmutatóban megtudhatod, hogyan adhatsz hozzá további felhasználókat Webnode projektedhez, hogy veled együtt szerkeszthessék az oldalakat. Ez a funkció hasznos, ha segítségre van szükséged a weboldallal kapcsolatban, vagy szakemberekkel dolgozol együtt, például SEO, reklám vagy hasonló területeken. 

Minden felhasználót csak egy projekthez hívhatsz meg egyszerre. Ha egy személynek több projekthez szeretnél hozzáférést adni, azt minden projektnél külön kell megtenned.

1. A projekt adminisztrációs felületén kattints az Adminisztráció menüpontra, majd az Adminisztrátorok és szerkesztők lehetőségre. 

2. A közreműködők meghívása a szerkesztő felületen is megtehető. Kattints a Beállítások gombra. 

3. Válaszd ki a Weboldal szerkesztői fület, majd kattints a Felhasználó meghívása gombra. 

4. A következő oldalon kattints az Új felhasználó meghívása gombra. 

5. Add meg a felhasználó e-mail címét, akit meg szeretnél hívni, majd válaszd ki a felhasználói jogosultságát: 

  • Szerkesztő – szerkesztheti az oldalak tartalmát, de nincs hozzáférése a weboldal adminisztrációjához, ezért prémium szolgáltatásokat sem rendelhet. 
  • Adminisztrátor – szerkesztheti az oldalak tartalmát, és hozzáfér a weboldal adminisztrációjához is. Ez azt jelenti, hogy e-mail fiókokat hozhat létre, biztonsági mentést készíthet, domaint regisztrálhat, Prémium szolgáltatásokat aktiválhat, számlákat tölthet le, vagy új felhasználókat hívhat meg a weboldal kezeléséhez. A weboldalt azonban nem törölheti. 

Ezután kattints az Új felhasználó meghívása gombra. 

A meghívott személy e-mailben kap értesítést a felkérésről, és az e-mailben szereplő linkre kattintva fogadhatja el a meghívást. Amennyiben a felhasználó még nem rendelkezik Webnode fiókkal, akkor a linkre kattintva tudja létrehozni új fiókját. Részletes útmutatót a Hogyan fogadd el a Webnode-on való együttműködés meghívóját cikkben találsz. 


TIPP:  A szerkesztői és adminisztrátori jogosultságok bármikor módosíthatók. Kattints a Szerkesztés gombra a kiválasztott felhasználó mellett, és módosítsd a jogosultságait. Ugyanitt visszavonhatod a hozzáférést is – jelöld ki a felhasználót, majd kattints a Felhasználó törlése gombra. 



Hasznosnak találta? Igen Nem

Send feedback
Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni. Visszajelzésével segítsen a cikk javításában.