Ebben az útmutatóban megtudhatod, hogyan tudod visszaállítani a projektedet kézi vagy automatikus biztonsági mentésből. A visszaállítás mindig a teljes projektre vonatkozik, beleértve az e-shop rendeléseket, a készletet és az űrlapokban lévő adatokat. Például a biztonsági mentés létrehozásának dátumánál újabb rendelések törlésre kerülnek. Nem lehetséges csupán egy oldalt vagy egy részt biztonsági mentésbe helyezni vagy visszaállítani az egész weboldalból.
1. A projekt részleteinél válaszd az Adminisztráció, majd a Biztonsági mentés és helyreállítás lehetőséget.
2. A másik lehetőség a szerkesztőfelületen keresztüli hozzáférés, ahol kattints a Beállítások gombra.

3. Az Adatmentés és visszaállítás lapon válaszd a BIZTONSÁGI MENTÉSEK KEZELÉSE lehetőséget.
4. Válaszd ki a kívánt biztonsági mentést, és kattints a Visszaállítás gombra.
5. Erősítsd meg a Biztonsági mentés visszaállítása gombra kattintva.
6. A biztonsági mentés sikeresen visszaállításra került.
